Workshop

Ook voor volwassenen zijn er diverse mogelijkheden bij pottenbakkerij De Mal. De geschikte locatie voor het vieren van feesten voor vrijgezellen, personeel, vriendinnen, familie, reünie of verjaardag. Na een korte inleiding en demonstratie gaan we aan de slag. De sfeer is gezellig en informeel

 

1. Feesten en workshops voor volwassenen: 

Beschilderen van theeservies voor het bruidspaar.

Een leuk en onvergetelijk aandenken aan je huwelijk? Laat je vrienden en vriendinnen of familieleden eens een theeservies beschilderen met leuke afbeeldingen en teksten van hoe ze het bruidspaar zien. Het schilderen gaat op biscuit gebakken klei waar men eerst en afbeelding op tekent en daarna inschildert met majolica. Het theeservies wordt geglazuurd en daarna afgebakken op 1100 graden. Naast het theeservies beschilderen kan men ook een potje maken op de draaischijf.

Duur 2 uur / prijs op aanvraag.

Verras het bruidspaar. Meld je aan via CONTACT of bel: 0725615830 of 0611018687

2. Feesten en workshops voor volwassenen: draaien en kleien.

Maak iets leuks voor het bruidspaar van klei. Laat je vrienden/vriendinnen of familieleden eens een tegeltableau kleien of zelf iets creatiefs bedenken wat leuk kan zijn voor het bruidspaar. Een leuke afwisseling van kleien aan tafels gecombineerd met draaien op de draaischijf.

3. Feesten en workshops voor volwassenen: Porcelein beschilderen.
 
Op bestaand porcelein kan men met porceleinverf een bord, kom, schaal of theeservies beschilderen. Dit arrangement biedt ook de mogelijkheid om aan de draaischijf te draaien. De beschilderde werkstukken kunnen na afloop direct mee naar huis. Na 24 uur kunnen deze thuis worden afgebakken in de oven gedurende twintig minuten op 130 graden.
 
Duur 2 uur / prijs op aanvraag.
 
Verras het bruidspaar. Meld je aan via CONTACT of bel: 0725615830  of 0611018687